Vyhrajte ceny za 4300 Kč! sponzorovaný článek

Vyhrajte ceny za 4300 Kč! [sponzorovaný článek]
2017-11-22T08:45:18+02:00
• 20. 11. 2017

EaseUS si připravil skvělou akci k 23. listopadu, což je den, kdy se v Americe slaví díkuvzdání. Čínská firma zabývající správou systému a záchranou souborů z paměti. Nyní můžete získat jejich skvělé výrobky se 70% slevou. Navíc můžete získat jejich výrobky na obnovu souborů zcela zdarma. Stačí si jen zahrát krátkou hru.

Pořádná nálož aplikací

EaseUS se specializuje na kvalitní obnovení omylem smazaných souborů. Kromě toho má i programy pro iOS a Android, které pomáhají uživatelům navrátit všechna ztracená data z jejich systému. Aplikace Mobilemover pomáhá uživatelům v přenosu dat z počítače do smarpthonu. Pokud přecházíte na nový počítač, tak díky programu PCTrans Pro 9.0 převedete svá data rychle a efektivně do nového počítače. Pokud máte například problémy s rozděleným diskem, stačí si pořídit Partition Master Professional 11.10, který vám správně uspořádá správně vaše úložiště na vašem počítači. Zvládne rozdělit či opět sloužit disky nebo dokáže vytvářet nové či mazat stávající.

Zahrajte si hru, jednoduchou skládačku, a když se vám podaří správně poskládat program EaseUS Partition Professional, získáte jeden z programů zcela zdarma. Program si stáhnete přes přiložený odkaz a pak už jen zadáte speciální klíč, díky kterému budete mít aktivovanou plnou licenci zdarma. Celková cena všech odměň je 4300 Kč, tak neváhejte a vysoutěžte si užitečný program zadarmo.

Navíc si můžete koupit balíček aplikací se 70% slevou. K dispozici jsou dvě varianty. Buď zvolíte balíček Data Recorvery (pro obnovu souborů) a spolu s aplikací MobileMover Pro za skvělou cenu 44,97 dolarů, což je v přepočtu za 980 Kč. Díky speciální akci, která trvá až do 28. listopadu máte nyní slevu 1850 Kč. Nebo zvolte druhý balíček, kde je obsažen program MobileSaver a MobileMover Pro za pouhých 34,97 dolarů, což je v přepočtu 760 Kč, díky této akci máte slevu 1630 Kč.

Neváhejte dlouho, akce trvá jen do 28. listopadu!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat