Konference pro všechny profesionální zájemce o mobilní komunikaci se koná 31. října

Konference pro všechny profesionální zájemce o mobilní komunikaci se koná 31. října
2017-10-11T14:34:27+02:00
• 11. 10. 2017

Server Lupa.cz ve spolupráci s TUESDAY Business Network letos pořádají 10. ročník konference Mobile Internet Forum. Organizátoři lákají zájemce na známé osobnosti a aktuální témata jako jsou telco a operátoři, mobilní web, služby a aplikace, IoT nebo bezpečnost. Mezi řečníky se objeví Martin Půlpitel, Jiří Špaček nebo Patrick Zandl.

Internet nás provází všude. Venčíte psa a přes telefon spustíte kávovar. U kávy ve čtečce projedete zprávy, v aplikaci objednáte taxi a můžete vyrazit. A téměř každý váš virtuální krok je sledován. Co všechno nás v oblasti mobilní komunikace čeká? Zajímá vás budoucnost a úskalí mobilního internetu? Přijďte do MSD/Five v Praze a poslechněte si přednášky a případové studie od těch nejpovolanějších řečníků.

O mobilní reklamě bude mluvit Dušan Šimonovič ze Seznam.cz. Probere s vámi také velmi aktuální problematiku cross-device identifikace uživatelů. Kdy se objeví další generace mobilních sítí? A co od ní můžeme očekávat? To je téma, kterému se bude věnovat Patrick Zandl z CZ.NIC.

Český rozhlas inovuje a v dubnu 2017 spustil zpravodajský web iRozhlas.cz. Jak jim funguje na mobilu? O to se s vámi podělí tamní projektový manažer Jiří Špaček. Vladimír Toman, Solution Architect z eMan, vám sdělí vlastní zkušenosti s mobilním řešením pro D2D prodej. Jakým úskalím jako mobilní vývojáři čelili a co vede klienty z oblasti energetiky k zavedení mobilních zařízení a mobilních aplikací pro door to door prodej?

Na trhu se objevují první wearables, která podporují eSIM. Jaké kroky musí podniknout operátoři, aby mohla embedded SIM ožít? A co bude muset udělat zákazník? To vám prozradí Jakub Slavík z T-Mobile. Martin Hošek z retailTrek bude zase mluvit o lokačním marketingu a iBeacons.

Ale to rozhodně není všechno. Více řečníků najdete v programu, který se stále plní novými tvářemi. A nezapomeňte. Mobilní internet je všude. Odkud se na Mobile Internet Forum 2017 registrujete vy?

Organizátory konference jsou TUESDAY Business Network a Lupa.cz. Partnery akce jsou eMan, KPMG Česká republika, s. r. o., Seznam.cz a T-Mobile Czech Republic. Produkčně akci zajišťuje vydavatelství Internet Info a mediálně ji podporují Dotekomanie.cz, mobilenet.cz, SMARTmania.cz a Tyinternety.cz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat