ZTE V0721 může být nástupce Blade V7 Lite

ZTE V0721 může být nástupce Blade V7 Lite
2017-09-08T09:00:47+02:00
• 8. 9. 2017

Model Blade V7 Lite (V0720) poprvé uvedený na mobilní trh v loňském roce může zanedlouho přijít o místo v portfoliu společnosti ZTE. Čínský výrobce asi momentálně dokončuje práce nad zařízením, které zatím skrývají pod kódovým označením V0721 a právě jej certifikoval čínský telekomunikační úřad TENAA. První spekulace tento telefon staví do pozice jeho nástupce a v konečném výsledku bude cílit na konkurenty ve střední třídě.

ZTE V0721 disponuje 5,2palcovým displejem s Full HD rozlišením a základní 5megapixelovou kamerkou. Hardwarovou část zastoupí osmijádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,3 GHz od neznámého dodavatele, 3GB operační paměť RAM a také 32GB interní úložiště. Podporu či absenci slotu pro paměťové microSD karty zjistíme asi až později. Z rozměrů se hodí zmínit tloušťka 8,25 mm a hmotnost 138 gramů.

Záda nesou 13megapixelový senzor fotoaparátu, čtečku otisků prstů a v neposlední řadě 2 540mAh baterii. Uživatelským prostředím bude doprovázet poměrně starší verze Androidu ve verzi 6.0 Marshmallow. Producent údajně připraví dvě barevné varianty – šedou a zlatou. Další bližší informace lze vyhlížet v následujících týdnech, kdy se nám veškeré prvky výbavy ještě více upřesní.

Zdroj: techandroids.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat