ZTE představilo Nubii Z17 Lite

ZTE představilo Nubii Z17 Lite
2017-09-04T18:45:20+02:00
• 4. 9. 2017

Pouhé tři měsíce od oficiálního představení modelu Nubia Z17 společností ZTE tentokrát přichází jeho ořezaná verze s přívlastkem Lite. Čínský výrobce sice ponechal designové zpracování, ale značně upravil vnitřní hardwarovou výbavu. Ovšem telefon bude stále velmi lákavým zařízením ze segmentu střední třídy. Kromě prodejní ceny rovněž známe datum zahájení prodeje, přičemž novinka má za cíl prorazit v celosvětovém měřítku.

ZTE Nubia Z17 Lite disponuje 5,5palcovým displejem s Full HD rozlišením a přední 16megapixelovou kamerku. Uvnitř se nachází osmijádrový procesor Snapdragon 653 od Qualcommu, grafický čip Adreno 510, operační paměť RAM o velikosti 6 GB a ještě také 64GB interní úložiště, které mimochodem nerozšíříte přes slot pro paměťové microSD karty. Celkovou výdrž určuje baterie s kapacitou 3 200 mAh podporující technologii QuickCharge 3.0.

 

V zadní části se objevují dva senzory fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů, dvojice přisvětlovacích LED diod a tradiční snímač otisků prstů. Softwarovou výbavu zastřešuje systém Android ve verzi 7.1 Nougat pod uživatelskou nadstavbou Nubia UI 5.0. Nakonec prodejní cena vychází na 2 499 jüanů (tj. cca 8 369 Kč bez daně) a prodej bude zahájen od nejbližšího týdne – přesněji středy 6. září.

Zdroj: helpix.ru

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat