Výkonné powerbanky nyní ještě levněji sponzorovaný článek

Výkonné powerbanky nyní ještě levněji [sponzorovaný článek]
2017-09-13T16:20:43+02:00
• 11. 9. 2017
1

Pokud svůj telefon využíváte celý den a mimo klasické komunikace jej také používáte k poslechu hudby, navigaci a používáte i jiné funkce, určitě znáte situaci, kdy vás telefon začne upozorňovat na kritický stav baterie (většinou v době, kdy telefon potřebujete nejvíce). Pořiďte si powerbanku a mějte ji vždy po ruce, dnes už se vyrábějí tenké a lehké modely, tak ji můžete nosit všude s sebou a ani to nepocítíte.

A víte, jak získat powerbanku levněji, než za cenu, za kterou se prodává? My ano! Již dříve jsme vás informovali o cashbackovém portálu  Plná Peněženka, který vám vrací procento z utracené částky zpět, vzpomínáte? S využitím tohoto portálu budete mít jakýkoli online nákup levnější, stačí se přes stránku do eshopu prokliknout, zde nakupovat a objednávat jako obvykle a úspora (cashback) je na světě. Portál spolupracuje s více jak 450 eshopy a úspora může být až 25 %, což už se vyplatí. Zaregistrujte se na Plné Peněžence, získejte 50 Kč vstupní bonus a pořiďte si powerbanku (nejen tu) se skvělou úsporou.

Powerbanku vybírejte podle mAh (miliampérhodina), jedná se o jednotku, která vyjadřuje energetickou kapacitu baterie, čím vyšší číslo, tím je baterie silnější a váš telefon bude nabíjet rychleji a vydrží více nabití.

Kvalitní powerbanky různých designů a odlišné výkonnosti seženete například na eshopu Mall.cz. Nejlevnější jsou samozřejmě powerbanky s nižší hodnotou mAh. Za necelé 200 Kč seženete powerbanky s kapacitou okolo 2600 mAh.

Naopak powerbanky s nejvyšší hodnotou (cca 20000 a více mAh) vás vyjdou od 1.000 Kč. Pokud chcete powerbanku koupit opravdu levně, doporučujeme porozhlédnout se na AliExpress, kde nakoupíte za zlomek ceny a s Plnou Peněženkou dokonce i s 5% cashbackem. Připravili jsme si pro vás 3 powerbanky, které se na čínské nákupní galerii prodávají nejvíce, pojďme se na ně podívat.

Powerbanka s kapacitou 10 000 mAh za 19 dolarů

Tento produkt vás vyjde na 19 dolarů a vybrat si můžete ze třech barevných provedení. Pokud máte iPhone 7, tak výrobce garantuje výdrž na více než 3 nabití, pokud využíváte Huawei P9, tak máte vystaráno na více jak 2 nabití a chytré hodinky by měl tento tenounký zázrak nabít celkem 22krát.

Xiaomi powerbanka s kapacitou 10000 mAh za 17 dolarů

Značka Xiaomi je oblíbenou a uživateli chválenou značkou, proto není divu, že jedna z nejvíce nakupujících powerbank je právě Xiaomi. Powerbanka je umístěna v hliníkovokovovém pouzdře a prodejce slibuje nadstandardně rychlé dobíjení.

Powerbanka s kapacitou 5000 mAh za necelých 8 dolarů

Pokud sháníte něco levnějšího, něco, co vás zachrání před úplným vybitím, než se dostanete na místo, kde máte klasickou nabíječku, doporučujeme obyčejnou 5000 mAh powerbanku. Svou službu obstará úspěšně a stojí jen pár dolarů.

Zaujala Vás některá powerbanka z našeho výběru? Přihlašte se na Plnou Peněženku, přejděte na eshop Aliexpress, zadejte do vyhledávače powerbank, vybírejte a těšte se z 5 % cashbacku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Adam Mazurák

12. 9. 2017, 22:49

No,to je skvělé.Powerbanka pche,spíš zázrak za pár babek.Super nabídka.Lidi,
tak kupujte. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat