Vivo rozšiřuje portfolio o selfie model V69

Vivo rozšiřuje portfolio o selfie model V69
2017-09-08T18:00:04+02:00
• 8. 9. 2017

Střední třída se může pochlubit novým přírůstkem od společnosti Vivo, která jej oficiálně představila pod označením Y69. Výrobce s čínskými kořeny si tentokrát dal záležet u přední kamerky a milovníci selfie snímků tedy mohou pořídit o něco kvalitnější záznamy. I přesto to nebude mít úplně jednoduché při prosazení před velmi silnou konkurencí, protože prodejní cena v přepočtu atakuje hranici 5 500 korun.

Vivo Y69 získal 5,5palcový IPS displej s HD rozlišením, který chrání Gorilla Glass 3 od Corningu. Výkon dostal pod kontrolu osmijádrový procesor MT6750 (1,5 GHz) od MediaTeku po boku 3GB operační paměti RAM. Interní paměť o velikosti 32 GB rozšíříte až na 256 GB pomocí paměťové microSD karty. Přední kamerka potěší 16megapixelovým senzorem (f/2.0) a bleskem pro takzvané Moonlight Selfie.

Konstrukce s tloušťkou 7,7 mm a hmotností 163 gramů v sobě ukrývá 3 000mAh baterii. Záda nesou 13megapixelový fotoaparát (f/2.2) podporující režimy jako Group Selfie či Live Photo. Seznam uzavírá systém Android 7.0 Nougat překrytý nadstavbou Funtouch OS 3.2. Prodej odstartoval nejen přes Amazon začátkem tohoto měsíce a jsou k dispozici dvě barevné verze – Champagne Gold a Matte Black.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat