Streameři zbystřete: YouTube nově podporuje ReplayKit od Applu

Streameři zbystřete: YouTube nově podporuje ReplayKit od Applu
2017-09-11T07:10:18+02:00
• 11. 9. 2017

Nejnovější aktualizace mobilní aplikace YouTube pro iPhone a iPad podporuje Apple ReplayKit. Jedná se o funkci, díky které mohou uživatelé vysílat živá videa pomocí svého iOS zařízení. ReplayKit je systém od Applu, který byl vůbec poprvé představen již v iOS 9 a který umožňuje vývojářům nabízet funkce živých vstupů.

Chcete-li novinku vyzkoušet, budete muset přejít na systém iOS 10.2 nebo novější. Další podmínkou je mít k dispozici kompatibilní zařízení iPhone, iPad nebo iPod touch. Budete potřebovat také nejnovější verzi YouTube (verze 12.34) a minimálně 100 odběratelů. Skvělé je, že živé vysílání dokáže pomocí aplikace zachytit nejen obrazovku iOS zařízení, ale také samotný zvuk.

YouTube Gaming

Služba YouTube Gaming pro iOS nejprve v červnu přidala podporu pro Apple ReplayKit a až nyní nejnovější aktualizace YouTube přináší podporu primární aplikaci. YouTube navíc přidalo možnost s velmi nízkou latencí pro živé přenosy, díky čemuž dojde k okamžitému zpřístupnění interakcí mezi diváky a vysílacími stanicemi.

YouTube mimo jiné představil nové nástroje pro sledování komentářů, pomocí kterých lze skrýt potenciálně nevhodné komentáře. Nejnovější verzi si můžete stáhnout z App Storu, a to zcela zdarma.

Zdroj: 9to5mac.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat