Sony představilo v rámci IFA 2017 nový Walkman ZX300

Sony představilo v rámci IFA 2017 nový Walkman ZX300
2017-09-01T18:31:49+02:00
• 1. 9. 2017
2

Společnost Sony se i letos na konferenci IFA pochlubila s novým přírůstkem do série ZX. Pokud produkty této firmy dobře znáte, už nyní víte, že se jedná o nový Walkman, přesněji NW-ZX300.

Sony si od nového Walkmanu slibuje prémiovou kvalitu a špičkový hudební zážitek. Musím uznat, že hudební přehrávač disponuje poměrně slušným designem. Podle prvních reakcí navíc nabízí velmi dobře vyvážený výkon, a to především díky zesilovači S-Master HX a uživatelskému rozhraní.

„Uživatelské rozhraní vytvořili skuteční milovníci hudby a znalci pro ostatní milovníky hudby. Tento Walkman se dokonale hodí pro poslech, ať už se nacházíte kdekoliv. Nabízí dlouhou výdrž baterie a tenký design s nízkou hmotností. Stane se dokonalým společníkem pro poslech jakékoliv vaší oblíbené hudby.

Walkman ZX300 má uživatelům nabídnout audio ve vysokém rozlišení. Aby společnost dosáhla takových kvalit, došlo i na použití bezolovnatých pájecích kuliček.

„Díky možnosti nativního přehrávání 11.2MHz DSD i 384kHz/32bit PCM si můžete svoji hudbu skutečně užít v tom rozměru, jak to původně zamýšlel její tvůrce. ZX300 nabízí také vyvážené standardní připojení s jasně odděleným levým a pravým kanálem pro nižší úroveň šumu a čistější zvuk.“

Walkman nabízí až 30hodinovou výdrž na jedno nabití. Dále také 64 GB vestavěnou paměť (s možností rozšíření pomocí microSD až o 128 GB), NFC a Bluetooth. Podle dosavadních informací bychom se nového přenosného zařízení měli dočkat již v říjnu tohoto roku. Cenu zatím neznáme.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Přemysl Vaculík

VIP 2. 9. 2017, 16:31

My to bereme jako pro český trh. Ta se liší někdy o dost velkou sumu. Pakliže bychom mohli odhadovat na základě této, tak česká cena bude 19 962 Kč. V těchto případech raději čekáme na oficiální cenu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat