Samsung oficiálně uvedl nový Galaxy J7+

Samsung oficiálně uvedl nový Galaxy J7+
2017-09-07T16:45:16+02:00
• 7. 9. 2017

Společnost Samsung rozšiřuje nabídku telefonů s dvěma senzory fotoaparátu a oficiálně oznamuje příchod modelu Galaxy J7+, o němž jsme vás naposledy informovali koncem minulého měsíce. Telefon překvapivě jako první přichází na mobilní trh v Thajsku, kde byl zároveň spuštěn jeho předprodej po dobu více než 10ti dnů. Zařízení po stránce výbavy to nemá daleko od již prodávaných modelů Galaxy J7 (2017) a Galaxy J7 Pro.

Hliníkovou konstrukci vpředu vyplňuje 5,5palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlišením a 16megapixelová kamerka (f/1.9). Ve vnitřní části dostal přednost osmijádrový procesor Helio P20 (2,4 GHz) od MediaTeku před Exynosem 7870 z vlastní dílny. Dále výbava pokračuje 4GB operační pamětí RAM a 32GB interní pamětí, kterou přes paměťovou microSD kartu dokážete navýšit až na plně dostačujících 256 GB.

Zadní část tedy zabírají dva hlavní senzory, a to jeden 13megapixelový (f/1.7) a druhý 5megapixelový (f/1.9). Celkovou výdrž zajišťuje 3 000mAh baterie, čtečka otisků prstů se ukrývá v domovském tlačítku nebo nechybí ani hlasová asistentka Bixby. Nakonec jihokorejský výrobce si novinku cení na částku okolo 390 dolarů (tj. cca 8 528 Kč). Na evropský trh může toto zařízení dorazit pod názvem Galaxy C7 (2017).

Zdroj: samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat