Lenovo plánuje nový model Moto

Lenovo plánuje nový model Moto
2017-09-24T10:00:24+02:00
• 24. 9. 2017

Značka Motorola pod křídly společnosti Lenovo zanedlouho dorazí s novým přírůstkem do nabídky. Mobilní novinku s kódovým označením XT1799-2 odhaluje nejnovější zápis do databáze čínského telekomunikačního úřadu TENAA, který u zařízení provedl nutnou certifikaci. To samozřejmě může předpovídat brzké uvedení na trh a ještě před tím si něco málo řekneme o jeho možných specifikacích.

Telefon údajně nabídne 5,2palcový displej s Full HD rozlišením a přední 8megapixelovou kamerku s LED bleskem. Do hardwarové části připisují pouze dvoujádrový procesor o taktovací frekvenci 1,5 GHz, což bude pravděpodobně omyl. Každopádně lze očekávat variantu 3GB paměť RAM a 32GB úložiště nebo 4GB paměť RAM a 64GB úložiště. Celá konstrukce má měřit 150 x 73,5 x 8,2 mm, přičemž hmotnost vyjde na 157 gramů.

Zadní část zabere kromě 2 810 mAh baterie také 8megapixelový fotoaparát a dvě LED diody pro přisvětlování snímků za zhoršených podmínek. Snímač otisků prstů není zatím potvrzen, ale své místo najde asi v předním tlačítku. Softwarovou stránku by mohl minimálně poctít systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat. Nakonec z barevných variant bude připravena černé, růžové, stříbrné provedení.

Zdroj: techandroids.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat