Google lokalizoval dvě služby do češtiny

Google lokalizoval dvě služby do češtiny
2017-11-15T16:58:23+02:00
• 6. 9. 2017

Česká republika je na světové poměry docela malá a pro velké firmy mnohdy nezajímavá, co se týče lokalizování služeb do naší řeči. Proto je jakákoliv novinka, která se dočká češtiny, vítaná. Google nyní zavedl podporu pro naši zem u dvou služeb.

Konkrétně se jedná o Letenky Google a Destinace na Googlu. Obě služby prezentuje jsou vhodnější pro plánování dovolené, což je trochu paradox, když s takovou zprávou přichází až po letních měsících. I tak se jedná o pozitivní zprávu a příští rok je můžete naplno využít pro plánování dovolené.

Destinace na Googlu vám pomohou naplánovat příští dovolenou přímo z mobilu. Zadejte si do vyhledávače v mobilu kontinent, zemi nebo stát, kam se chcete vydat, a přidejte slovo „destinace“. My vám nabídneme seznam možností, které můžete snadno dále prohledávat a to včetně letů a hotelů ve vámi zvoleném místě.

Destinace na Googlu je spíše takový menší průvodce, co navštívit, co nevynechat a případně vám tato služba pomůže objevit netradiční místa. Letenky Google nabízí možnost si vyhledat požadovaný let. Po výběru vše potřebných informací se vám nabídnou ceny. Následně jste přímo přesměrováni na partnera nebo přímou leteckou společnost. Také je možné sledovat výběr a třeba čekat na snížení ceny.

Letenky Google vám jako první ukážou ty lety, které jsou optimální kombinací pohodlí a ceny. Poté, co si vyhledáte lety například z Prahy do New Yorku, získáte tipy na další možná data odletu a příletu nebo letiště, jejichž výběr vám může cestu zlevnit. Dostanete taktéž informace o tom, kdy se pravděpodobně zvýší nebo sníží ceny, takže si budete moci udělat rezervaci v ten správný okamžik.

Zdroj: Tisková zpráva

Google Trips – aplikace na výlety nově s podporou češtiny

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Král

Kameraman, grafik a fotograf na volnoběžce. U nás se především stará o YouTube kanál, kde jste jej mohli vidět v pořadech jako NaDotek nebo Live.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat