LevnéiPhony.cz: nejkvalitnější použité iPhony na českém trhu sponzorovaný článek

LevnéiPhony.cz: nejkvalitnější použité iPhony na českém trhu [sponzorovaný článek]
2017-08-23T11:50:41+02:00
• 23. 8. 2017
2

Cena mobilních telefonů společnosti Apple se každým rokem raketovým tempem zvyšuje. Jedná se samozřejmě o logický marketingový tah, ovšem ne každý potenciální zákazník je s cenou spokojen. Na tuto problematiku se soustřeďuje e-shop levneiphony.cz.

Společnost Levné iPhony nabízí nejkvalitnější použité iPhony, které na českém trhu lze sehnat. Použité smartphony, které firma odkoupí, prochází velmi důkladnými vstupními prohlídkami – jedná se celkem o 52 kroků, kdy je detailně zkoumán a testován každý kus hardwaru. Nemůže se tedy stát, že byste do rukou dostali poškrábaný či jinak poničený telefon.

„Použitý iPhone v mnohých evokuje pocit, že se jistojistě musí jednat o telefon nefunkční, kradený nebo jinak vadný. Může to tak být, ale rozhodně ne u nás. Založili jsme náš byznys na prodeji kusů, které sice už originální krabici opustily, ovšem opravdu na krátko a jsou stále v top kvalitě. Jde o iPhony, které byly zapůjčeny recenzentům, strávily nějaký čas vystavené v obchodě nebo byly z jiného důvodu vráceny téměř netknuté.“

Každý z testovaných iPhonů navíc získá speciální mini nálepku, která je umístěna uvnitř v zařízení. S nálepkou také získáte záruční list s platností jednoho roku. V žádném případě se nesnažte zakoupené zařízení z LevnéiPhony.cz rozebírat, přijdete tak o záruku. Skvělým lákadlem může být navíc i rychlost reklamace, která zpravidla trvá pouze jediný týden.

„Všechny došlé iPhony nejprve pečlivě zkontrolují naši technici, následně dochází k roztříděny do kategorií (A, B, C) dle stavu opotřebení – viz tabulka níže. Špičkou naší nabídky jsou iPhony, nesoucí označení A. Prodejní balení neobsahuje sluchátka.“

Dalším důvodem, proč byste měli vyzkoušet LevnéiPhony.cz je jednoznačně cena a i samotná kvalita. Ceny se zpravidla pohybují na velmi nízkých hodnotách, například nyní je možné zakoupit iPhone 7 za 15 599 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Od kdy se říká rozflakanému a složenému kšuntu z 10 různých kusu „nejkvalitnější“?

Zakousnu CZ

27. 8. 2017, 15:55

Schválně jsem se podíval na net a za tu cenu lze iPhone 7 s 32GB zakoupit úplně nový

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat