V kódu iOS 11 objeveny nové funkce pro Apple Watch

V kódu iOS 11 objeveny nové funkce pro Apple Watch
2017-08-30T07:45:23+02:00
• 30. 8. 2017

Díky letošním únikům jsme zjistili mnoho informací, a to především pomocí uniklému firmwaru nového bezdrátového reproduktoru HomePod. Tak například už nyní víme, že iPhone 8 bude mít speciální stavový řádek a softwarové domovské tlačítko. Nyní se však na internet dostaly interní soubory iOS 11 týkající se nových funkcí pro Apple Watch.

Cvičení založené na sněhu byl odhalen již dříve ve firmwaru HomePodu. Ovšem až nyní iHelp BR nalezl několik kódových řetězců a ikon v beta verzi iOS 11. Podle všeho bychom se s novou verzí mohli dočkat hned celé řady nových tréninků pro aplikaci Apple Workout. Mezi nové tréninky například patří: basketbal, bowling, horolezectví, kriket, běh na lyžích, curling, tance, jezdecké sporty, rybaření, golf, gymnastika, skoky, bruslení, surfování a mnoho další.

Prozatím není jisté, zda budou nové tréninky pouze exkluzivním zbožím pro nadcházející generaci Apple Watch Series 3 nebo dostupné všem majitelům chytrých hodinek s logem nakousnutého jablka. Některé tréninky by totiž mohly vyžadovat specifický hardware, který najdeme v letošní generaci hodinek.

Na stávající verzi watchOS a Apple Watch mohou uživatelé sledovat cvičení související s procházkou (vnitřní a venkovní), běh (vnitřní a venkovní), cyklus (vnitřní a venkovní), plavání (bazén a otevřená voda, například rybník) a mnoho dalšího. Po dokončení tréninku umožňují Apple Watch uživatelům vybrat si více specifických štítků z různými možnostmi, jako je například silový trénink.

Pokud se nově uniklé tréninkové procesy stanou skutečnou součástí letošního watchOS, znamenalo by to výrazný bonus pro cvičení. Ačkoli se tato informace nenašla v kódu, je velmi pravděpodobné, že potenciálně nové tréninky změří uživatelská data, jako jsou kalorie, celkové kalorie, srdeční frekvence a další.

Je velmi pravděpodobné, že se nových Apple Watch Series 3 dočkáme již 12. září, kdy Apple představí také svou novou vlajkovou loď iPhone 8.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat