Apple zveřejnil iOS 11 beta 8, jaké změny přináší?

Apple zveřejnil iOS 11 beta 8, jaké změny přináší?
2017-08-29T14:30:42+02:00
• 29. 8. 2017

Apple zveřejnil již osmou beta verzi svého nového mobilního operačního systému, tedy iOS 11. Nově zveřejněná aktualizace je prozatím dostupná pouze registrovaným vývojářům, a to za účelem testování.

Osmá beta přichází zhruba dva měsíce po oficiálním zveřejnění první bety iOS 11, a dva týdny po vydání sedmé beta verze. Nová aktualizace je k dispozici jako OTA (over-the-air). Betu lze též stáhnout přes Apple Developer Center. Apple mimo jiné k osmé betě zveřejnil taktéž novou beta verzi Xcode, kterou najdete na oficiálních stránkách pro vývojáře.

Jestliže se chcete stát součástí vývoje nového iOS a OS X, tak se nezapomeňte přihlásit do beta testovacího programu. Ten najdete na stránce Apple Beta Software Program.

Osmá beta verze (ne)přinesla mnoho novinek týkající se funkcí. Hlavní změnou je oprava zásadních chyb, které byly nahlášeny. Jedinou viditelnou změnou je zlepšený design aplikace App Store, kde Apple změnil rozložení a velikost obrázků. Vývojáři se mimo jiné zaměřili také na opravu chyb týkajících se 3D Touch. Vylepšená stabilita a výkon samotného systému je pak samozřejmostí.

Ovšem to je zhruba všechno, co nová beta verze nabízí. Jedná se totiž opravdu o malou aktualizaci, která má zlepšit spíše výkon a stabilitu. Mimochodem, mělo by se zřejmě jednat o jednu z posledních verzí, neboť finální podoba iOS 11 bude k dispozici již za dva týdny.

O dalších novinkách a vylepšeních vás samozřejmě budeme informovat, a to pomocí článku na našem webu. Pro celkový přehled novinek v iOS 11 jsme si pro vás připravili zbrusu nové video.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat