ZTE připravuje model pro Tonino Lamborghini

ZTE připravuje model pro Tonino Lamborghini
2017-08-29T14:00:49+02:00
• 29. 8. 2017

Nového zástupce v podobě chytrého telefonu brzy zařadí do svého portfolia společnost ZTE, která si před širokou veřejností neuhlídala model nesoucí označení TL99. Zařízení bylo certifikováno čínským telekomunikačním úřadem TENAA a samozřejmě úředníci provedli záznam do veřejné databáze. První známé specifikace z něj dělají nadstandardní telefon, jak z pohledu vnitřní výbavy, tak i celkového zpracování.

ZTE TL99 disponuje 5,5palcovým displejem s rozlišením 2 560 x 1 440 pixelů a doplňuje ho přední 8megapixelová kamerka na populární selfie fotografie. Vnitřní část vyplní čtyřjádrový procesor od neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 2 GHz, 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 64 GB. Z celkových rozměrů si zaslouží zmínku tloušťka 9,3 mm či ještě hmotnost atakující hranici takřka 200 gramů.

Zadní část zabere 20megapixelový senzor fotoaparátu, jedna přisvětlovací LED dioda, snímač otisků prstů nebo baterie s kapacitou 3 140 mAh. Znak býka a k tomu název Tonino Lamborghini jasně napovídá tomu, že nejspíš půjde o referenční zařízení výrobce zaměřeného na oblečení a módní doplňky. Nakonec zbývá zmínit softwarovou výbavou, kterou dostane na starost Android ve verzi 7.1.1 Nougat.

Zdroj: techandroids.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat