ZTE NX907J může být alternativou Nubie M2 Play

ZTE NX907J může být alternativou Nubie M2 Play
2017-07-17T09:30:11+02:00
• 17. 7. 2017

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydal potřebnou certifikaci pro zahájení prodeje modelu s kódovým označením NX907J, který na mobilní trh dorazí pod značkou Nubia vlastněnou společností ZTE. Čínský výrobce prozatím sice neprozradil žádné informace včetně konečného názvu, ale úřad nám alespoň poskytl možnou výbavu a jeho vzhled. Telefon získá asi jen průměrné specifikace, které uspokojí leda nenáročné uživatele.

Do čela se postaví 5,5palcový HD displej s 2.5D zakřivením a 5megapixelová kamerka. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 435 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,4 GHz, 2GB operační paměť RAM a interní paměť o velikosti 16 GB, kterou rozšíříte paměťovou microSD kartou až o dalších 128 GB. Z rozměrů konstrukce si zaslouží zmínku tloušťka 7,95 mm nebo hmotnost 163 gramů.

Záda ponesou 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED diodu a baterii s kapacitou 2 900 mAh. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Informace kolem prodejní ceny či oficiální dostupnosti nejsou zatím známy. Každopádně se spekuluje nad tím, že půjde o hůře vybavenou variantu k teprve nedávno uvedenému modelu Nubia M2 Play.

Zdroj: techandroids.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat