Xiaomi brzy ukáže Redmi Note 5A

Xiaomi brzy ukáže Redmi Note 5A
2017-07-13T09:30:40+02:00
• 13. 7. 2017
4

Společnost Xiaomi podle posledních úniků zanedlouho vypustí do světa nový přírůstek do modelové řady Redmi. Mělo by se jednat o zařízení s názvem Note 5A, což také potvrzuje odhalená fotografie od neznámého prodejce, který ukázal prodejní balení včetně prvních specifikací. Připravovaný telefon bude mít ambice se dostat hlavně mezi konkurenty ve střední třídě, kde může zabodovat díky nízké prodejní ceně.

V přední části se ukáže 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a 5megapixelová kamerka (Samsung S5K5E8) na populární selfie snímky. Hlavní pohonnou jednotku má tvořit osmijádrový procesor Snapdragon 625 od Qualcommu po boku 4GB operační paměti RAM. Interní úložiště v základu pojme 64 GB uživatelských dat. Podpora paměťových microSD karet není doposud potvrzena, ale spíše ji lze očekávat.

Zadní část ponese dvě senzory fotoaparátu, přičemž oba dodá společnost OmniVision. Jeden bude mít 12 megapixelů (OV12A10) a druhý nabídne 13 megapixelů (OV13880). Očekávaný Redmi Note 5A s největší pravděpodobností v nabídce stejně přebije Redmi Note 5, kterému čínský výrobce rovněž pomalu chystá půdu pod nohama. K oficiálnímu představení Redmi Note 5A dojde v nejbližších týdnech.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Sám seš zbytečnej.

Další zbytečný telefon na trhu, asi jako 90% výrobků téhle firmy..

Petr Hošek

13. 7. 2017, 12:39

Asi ani netusis o čem hovoříš, lepší nadstavba neexistuje, je ale třeba ji zkusit, pak můžeš tady o něčem psát, když o tom nic nevíš, jinak by jsi toto nenapsal…

Denissi promiň, ale Tvůj komentář je fakt dost hloupý.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat