Vychází Android O Developer Preview 4

Vychází Android O Developer Preview 4
2017-07-24T20:38:14+02:00
• 24. 7. 2017

Google dnes vydal již čtvrtou preview verzi Androidu O pro beta testery. Po necelých dvou měsících se tedy k dotyčným uživatelům dostává nová, a zároveň poslední, várka novinek a vylepšení. Čtvrté preview je již poslední a následovat bude jen finální verze systému, kterou lze očekávat v několika málo týdnech.

Dnešní aktualizace obsahuje už finální záplaty a API, jaké bude přítomno ve finální verzi. Uživatelé již by se také neměli setkat s žádnými většími chybami a pravděpodobně je čtvrté preview vhodné a spolehlivé pro každodenní používání.

Pokud již máte v telefonu některou z předchozích verzí, dorazí aktualizace sama. Pakliže se stále chcete do testování zapojit, máte možnost zde na stránkách Googlu. Podporována jsou následující zařízení:

  • Nexus 5X
  • Nexus 6P
  • Nexus Player
  • Pixel C
  • Pixel
  • Pixel XL

Pokud se rozhodnete instalovat beta verzi do svého hlavního zařízení, činíte tak na vlastní riziko, i přes to, že by tato měla být již takřka bezchybná. Vyloučit ale na 100 % nic nelze. Vývojáři mají nyní poslední šanci na odladění svých aplikací a řádnou přípravu před finálním vydáním Androidu 8. K tomu by mělo dle slibu dojít koncem léta, pravděpodobně ještě v srpnu.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat