Nenechte se zmást tímto „pracovním“ klonem iPhonu 8

Nenechte se zmást tímto „pracovním“ klonem iPhonu 8
2017-07-09T10:15:10+02:00
• 9. 7. 2017

Oficiální odhalení nového iPhonu 8 pomalu a jistě klepe na dveře. Jedná se přesně o ten čas, kdy se nám snaží neznámí čínští výrobci ukázat neobvyklé klony nového iPhonu.

EverythingApplePro dostal do rukou jeden z takzvaných pracovních klonů, které se na internetu objevily již před několika týdny. Je třeba však předem zdůraznit, že tyto pracovní klony nemusí obsahovat finální design. Ve skutečnosti se tedy můžeme dočkat zcela jiného zařízení.

Pokud bychom měli nové snímky brát vážně, na zadní straně najdeme vertikální uspořádání kamery. Nové úniky se navíc odkazují na předchozí spekulace, kterých jsme se dočkali již na začátku tohoto roku. Zařízení by v tomto případě mělo nabízet displej bez rámečků (takzvaný full-screen), nerezovou ocel a sklo na zadní straně telefonu. Podle zahraničního serveru 9to5mac se však podobných hardwarových specifikací v září skutečně dočkáme. 

Klony ve videu YouTube kanálu EverythingApplePro jsou legrační v tom, že nabízejí design „iPhonu 8“, ale zato velmi špatně optimalizovaný Android, který je tematicky upraven do rozhraní iOS 10. Podobnost je tedy jen povrchní, výkon je samozřejmě nevalný a mnoho funkcí nelze používat. Kvalita fotoaparátu také není zdaleka žádoucí.

Celkově tento „pracovní“ iPhone 8 vybočuje z konceptu několikatýdenních spekulací. Například na přední straně najdeme až nesmyslně nevkusné rámečky nad a pod displejem. Podivná je také absence virtuálního tlačítka domů.

Svým způsobem lze říci, že tento klon, který se dostal do rukou EverythingApplePro, vypadá jako špatná kopie iPhonu 7. Jde tedy spíše o jakýsi pokus, než o očekávaný design nového iPhonu. Nejvíce mě však zaujala edice (PRODUCT) Red iPhone 7, čehož si můžete všimnout na obrázku výše.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat