Google začíná s „integrací“ Duo do Allo aktualizováno

Google začíná s „integrací“ Duo do Allo [aktualizováno]
2017-06-20T06:12:33+02:00
• 20. 6. 2017

Více jak před rokem jsme se dočkali dvou nových komunikačních nástrojů od Googlu. Jedná se o samostatné nástroje, které nebyly nijak propojeny. První z nich se jmenuje Allo a nabízí v podstatě jen možnost chatu. Taktéž se nabízí chytrý asistent. Druhým je Duo, které nabízí možnost video chatu. Nedávno získal funkci uskutečňování běžného hlasového hovoru.

Ačkoliv byly oba komunikační služby představeny společně, nedalo se mezi nimi jednoduše přecházet. Po roce zde máme zajímavou aktualizaci, která přináší propojení mezi těmito aplikacemi. V konkrétní konverzaci přibyla ikona Duo, skrze kterou můžete druhé straně přímo zavolat, nebo rovnou inicializovat video hovor. Je zde zapotřebí mít nainstalované Duo.

Novinka je nyní dostupná jen pro iOS a nevíme, kdy bude k dispozici i pro Android. Kromě toho iOS verze získává možnost navázání chatu skrze QR kódy, což Android verze nabízí, ale jen pro skupinové chaty.

Bohužel jsme se zatím nedočkali možnosti komunikace z webového prohlížeče. Google na této novince pracuje, ale nijak nespecifikoval datum uvedení.

Aktualizováno

Nyní také byla ohlášena integrace u aplikací pro Android. Aktualizace by se měla objevit během tohoto týdne na vašem zařízení. Pakliže nechcete čekat, můžete si nainstalovat APK soubory – Allo a Duo.

logo-app Google Duo Google LLC Zdarma ANDROID logo-app Google Allo Google LLC Zdarma ANDROID logo-app Google Allo Zdarma iOS logo-app Google Duo – Video Calling Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat