Galaxy J5 (2017) objeven u Amazonu

Galaxy J5 (2017) objeven u Amazonu
2017-06-05T08:40:28+02:00
• 5. 6. 2017

Internetový obchod Amazon ve francouzské mutaci vypustil do světa model Galaxy J5 (2017) ještě dřív než samotná společnost Samsung. Díky tomuto úniku máme k dispozici kompletní specifikace včetně oficiálních snímků nebo konečné prodejní ceny. Jihokorejský výrobce s největší pravděpodobností oficiálně telefon představí už v nadcházejícím týdnu. Novinka by měla stále zapadat mezi zařízení ze střední třídy.

Samsung Galaxy J5 (2017) nabídne 5,2palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů. Výkon mu bude dodávat osmijádrový procesor Exynos 7870 z vlastní dílny taktovaný na frekvenci 1,6 GHz po boku 2GB operační paměti RAM a 16GB úložiště, které lze následně rozšířit paměťovou microSD kartou až o dalších 256 GB. Celkovou výdrž zajistí baterie o velikosti 3 000 mAh.

Po stránce designového zpracování telefon vpředu neprošel žádnou razantní změnou, kdežto v zadní části můžeme zpozorovat alespoň upravené linky pro antény. Dále z obou stran je připraven 13megapixelový senzor fotoaparátu. Obchod Amazon v prvopočátku nasadil prodejní cenu ve výši 279 eur (tj. cca 7 346 Kč) a samozřejmě platí pro obě barevné varianty – černá, zlatá.

Zdroj: droidholic.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat