Asus připravuje ZenFone Pegasus 4A

Asus připravuje ZenFone Pegasus 4A
2017-06-30T07:00:47+02:00
• 30. 6. 2017

Společnost Asus má v plánech pro tento rok mobilní novinku s názvem ZenFone Pegasus 4A a model byl právě odhalen na snímcích, které jsou ke všemu doplněny o možnou vnitřní výbavu nebo prodejní cenu. Čínský producent doposud nepotvrdil pravdivost uniklých informací. Zároveň nelze vyloučit to, že by telefon nakonec vypadal trochu odlišně či dostal obměněné specifikace v určitých částech.

Přední panel údajně zabírá 5palcový displej s HD rozlišením a základní kamerka s 5 megapixely na populární selfie snímky. Hardwarovou stránku má vyplnit čtyřjádrový procesor MT6737V od čínského MediaTeku, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 GB. O celkovou výdrž se bude starat baterie s kapacitou 4 100 mAh. V zadní části rozhodně zaujme dvojice senzorů fotoaparátu.

Zatímco první hlavní senzor nabídne rozlišení 13 megapixelů, tak druhý senzor jen uspokojivých 8 megapixelů. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat a prodejní cena začne někde u hranice 1 800 čínských jüanů (tj. cca 6 192 Kč). Zařízení bude asi cíleno na mobilní trhy v Evropě a Asii, protože procesory od MediaTeku zatím moc nezvládají LTE sítě u amerických operátorů.

Zdroj: slashleaks.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat