Angry Birds Evolution – další šílení ptáci přichází na Android

Angry Birds Evolution – další šílení ptáci přichází na Android
2017-06-15T18:00:20+02:00
• 15. 6. 2017

V tomto týdnu jsme se dočkali další herní novinky od studia Rovio pro platformu Android. Rovio stojí za původní a originální hrou Angry Birds, která si získala místo v síni slávy mezi mobilními hrami. Do jisté doby se tímto titulem i testoval výkon tehdejších mobilů. Od těch časů jsme se dočkali mnohých dílů, modifikací a novinek. Všechny zpravidla spojovalo stejné téma – ptáci a prasátka. To se nemění ani u novinky Angry Birds Evolution.

Jestliže čekáte něco originálního, svěžího a chytlavého, asi budete zklamáni. Angry Birds Evolution přináší opět boj ptáků proti prasátkům, ale tentokrát v arénách. Budujete si svůj tým ptáků, vylepšujete je, měníte a hlavně nasazujete do souboje. V něm jednoduše namíříte nějakým opeřencem na prasátko, zvolíte táhnutím sílu a směr útoku a pustíte. Ptáček se odráží od soupeřů a ubírá jim životy. Kro přežije jako poslední, vyhrává.

Novinka je prošpikována nejrůznějšími vychytávkami, vylepšeními a hlavně platidlem. To můžete získávat ze soubojů, nebo si jej koupit. Nejnižší částka začíná na 26,99 Kč a nejvíce můžete zaplatit 2 699 Kč.

Angry Birds Evolution nabízí poměrně propracované prostředí, aby vás novinka neomrzela tak rychle. Nejenže budete potřebovat výkonnější zařízení, ale také si musíte nachystat minimálně 510 MB prostoru (čistá instalace). Za pouhé dva dny si Angry Birds Evolution pro Android stáhlo 100 až 500 tisíc hráčů, podle Obchodu Play.

logo-app Angry Birds Evolution Rovio Entertainment Ltd. Zdarma ANDROID logo-app Angry Birds Evolution Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat