Sony chystá Xperii XZ1, XZ1 Compact a X1

Sony chystá Xperii XZ1, XZ1 Compact a X1
2017-05-25T16:45:31+02:00
• 24. 5. 2017
1

Další plány společnosti Sony pro letošní rok odhaluje čerstvý únik informací. Během zářijového veletrhu IFA v Berlíně bychom se mohli dočkat rovnou tří novinek, které ponesou název Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia X1, telefony budou mít co nabídnout také náročnějším uživatelům.

Modely Xperia XZ1 a Xperia XZ1 Compact získají asi osmijádrový procesor Snapdragon 835 od Qualcommu a 4GB operační paměť RAM. Hlavní rozdíly mezi nimi mají být ve velikosti. Zatímco Xperia XZ1 dostane větší 5,2palcový Full HD displej a 3 000mAh baterii, tak Xperia XZ1 Compact potěší kompaktnějším 4,6palcovým HD displejem a menší 2 800mAh baterií. Poslední třetí zástupce zaujme místo spíše v nižších patrech střední třídy.

Přední panel u Xperie X1 zabere 5palcový displej s Full HD rozlišením, pod kterým poběží osmijádrový procesor Snapdragon 660 po boku 4GB operační paměti RAM. Všechny prvky požene baterie o velikosti 2 800 mAh. Trojice připravovaných zařízení bude u fotoaparátu vybavena novou zachycovací technologií. Ta je zatím popisována jako „full pixel continuous“. Nakonec se nechme raději překvapit, s čím Sony vystoupí v druhé polovině roku 2017.

Zdroj: review.ge

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ehm… práce nad nabytými zařízeními?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat