Oukitel K10000 Pro – něco mezi telefonem a power bankou

Oukitel K10000 Pro – něco mezi telefonem a power bankou
2017-05-24T20:17:28+02:00
• 22. 5. 2017

Model K10000 z prosince roku 2015 v brzké době vystřídá jeho nástupce s přívlastkem Pro, na který sama začíná lákat společnost Oukitel. Chystaný telefon bude opětovně pohánět doslova obrovská baterie zajišťující nadstandardní výdrž a také nebude chybět mírná aktualizace v hardwarové části. Čínský výrobce do nového přírůstku vkládá velké naděje, což dokazují kvalitní materiály použité při výrobě.

Oukitel K10000 Pro získá 5,5palcový displej s Full HD rozlišením a přední 5megapixelovou kamerku. O výkon se postará osmijádrový procesor MT6750T od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM nebo 32GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Konstrukce dostala rámeček z hliníkové slitiny a potah z telecí kůže. Hmotnost zařízení klesla o 27,5 gramů na 292,5 gramů, přičemž jeho tloušťka je 14 mm.

Velikost přítomné baterie zůstala bez změny včetně výdrže až 15 dnů, ale díky nabíječce 12V/2A ji nabijete za necelé tři hodiny. V základní výbavě naleznete 13megapixelový fotoaparát, čtečku otisků prstů, podporu sítí 4. generace nebo funkci Bluetooth ve verzi 4.2. Prodej oficiálně začne někdy v příštím měsíci, kdy zároveň zjistíme konečnou prodejní cenu či předinstalovanou verzi operačního systému Android.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat