Sharp oficiálně uvedl nabitý model Aquos R

Sharp oficiálně uvedl nabitý model Aquos R
2017-04-22T12:44:39+02:00
• 22. 4. 2017

Nový nejvyšší zástupce byl právě oficiálně zařazen do produktové nabídky společnosti Sharp. Novinka zapadá do modelové řady Aquos a nese přesný název Aquos R. Model má velmi neotřelý design, přičemž uvnitř se samozřejmě skrývají výkonné prvky. Japonský výrobce k telefonu navíc jako příslušenství začne prodávat dokovací stanici, která v sobě překvapivě ukrývá chytrého asistenta.

Telefon je vybaven 5,3palcovým IGZO LCD displejem s QHD rozlišením a podporující technologii HDR 10. Výkon dostal pod kontrolu osmijádrový procesor Snapdragon 835 od Qualcommu, 4GB operační paměť RAM a 64GB úložiště. Celkovou výdrž zajišťuje baterie o velikosti 3 160 mAh kompatibilní s Quick Charge 3.0. Vpředu se ještě objevuje 16,3megapixelová kamerka na populární selfie fotografie.

Záda nesou 22,6megapixelový senzor fotoaparátu s funkcí OIS, clonou f/1.9 a širokoúhlým objektivem. Seznam specifikací uzavírá přítomné USB typu C, snímač otisků prstů nebo systém Android v předinstalované verzi 7.1.1 Nougat. Nabízená stanice umí kromě nabíjení také naslouchat pokynům skrze vlastního asistenta EMOP, který se natočí vždy směrem k vycházejícímu hlasu. Firma zatím neprozradila dostupnost ani prodejní cenu.

Zdroj: sharp.co.jp

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat