Ulefone chystá telefon s 8GB operační pamětí

Ulefone chystá telefon s 8GB operační pamětí
2017-03-04T08:40:00+02:00
• 4. 3. 2017
1

Čínský výrobce mobilních telefonů Ulefone na barcelonském veletrhu představil několik nových zařízení a hned po skončení MWC oznámil příchod nového telefonu, konkrétně jde o nabušený model s 8GB operační pamětí.

Bezrámečkový displej, i nová 360° kamera

Ulefone se pomerně činil na letošním veletrhu MWC v Barceloně. Představil několik telefonů a doplňkovou elektroniku, jako je například Ulefone Vrkam. Kamera, která má dvě fish eye kamery a snímá tak vše kolem sebe, čili ve 360°.  Kromě videa dosahuje rozlišení až 3K. Kamera zatím nebyla dána do výroby, ale její produkce se očekává v nejbližší době.

Společnost se pochlubila i novým mobilním telefonem s názvem Ulefone F1, který disponuje bezrámečkovým displejem a podobně jako Xiaomi Mix má jenom spodní lištu pro domovské tlačítko. O chod se stará nový osmijádrový procesor Helio P25, který je podpořen šesti gigabajty operační paměti. Interní paměť dosáhla velikosti 128 GB. Z dalších specifikací se můžeme těšit například na duální fotoaparát. V případě cenové politiky nemusíme se u této společnosti obávat přemrštěných cen, proto předpokládáme, že se cena nedostane přes 300 dolarů (přes 7600 Kč).

Ulefone představil několik nástupců svých starších modelů. Konkrétně jde o vylepšený Ulefone Gemini Pro, nebo Ulefone Armor 2. Oba dva modely by měly mít procesor Helio X27. Přichází též nový Ulefone Power 2, který je nástupcem poměrně známého modelu Power, který disponuje velikou baterií o kapacitě 6050 mAh. Nový model s číslovkou 2 má sice stejně velkou baterii, ale zlepšil se po hardwarové stránce. Zvýšila se operační paměť o jeden gigabajt a telefon má rovnou nejnovější operační systém Android 7. Do prodeje by se měl podle slov prodejce dostat v brzké době.

Přichází osmigibajtová bestie

Firma taktéž oznámila přípravu nového telefone Ulefone T3, který bude disponovat 8 GB operační paměti a procesor bude od MediaTeku, konkrétně nejnovější Helio x30. Interní paměť bude mít velikost 128 GB. Více informací společnost zatím neodtajnila. Do prodeje by se měl model T3 dostat v druhé polovině letošního roku.

 

Zdroje: blog.ulefone.com, blog.ulefone.com, gizchina.com, blog.ulefone.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Filip Krejdl

5. 3. 2017, 11:59

Vůbec nechápu, jak můžu používat notebook s 3GB RAM… ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat