Předobjednejte si Vernee Apollo X v e-shopu TomTop sponzorovaný článek

Předobjednejte si Vernee Apollo X v e-shopu TomTop [sponzorovaný článek]
2017-03-16T06:23:53+02:00
• 16. 3. 2017

Internetový obchod TomTop nabízí předprodej očekávaného telefonu Vernee Apollo X, který nabídne skvělé parametry s nízkou cenovkou. Prodejci mimo jiné poslali i kupón, díky němuž můžete ušetřit dalších 20 dolarů. Co všechno ale umí Apollo X?

Nový model čínského výrobce na první pohled zaujme prémiovým kovovým šasi. Dominantou je nyní obrazovka s uhlopříčkou 5,5″ poskytující rozlišení Full HD (1 920 × 1 080) a drobné zahnutí po stranách. Telefon je k dispozici ve dvou barevných variantách – černé a bílé. Kromě designu ale zaujme i dalšími parametry.

TomTop

Pohonnou jednotkou modelu Vernee Apollo X je tentokrát extrémně výkonný procesor MediaTek Helio X20, jehož deset jader tiká na různých frekvencích (2 × 2,3 GHz, 4 × 1,9 GHz a 4 × 1,4 GHz). Co se paměti týče, disponuje operační pamětí o velikosti 4 GB a interní 64 GB pamětí, kterou lze dále rozšířit pomocí microSD karty až o dalších 128 GB. Dlouhou výdrž zajistí 3 500 mAh baterie s podporou rychlého nabíjení, na přední straně mimo jiné najdeme čtečku otisků prstů.

Zadní strana hostí 13 MP fotoaparát s rychlým ostřením a dvěma LED diodami. Samozřejmostí je podpora konektivity 4G LTE na frekvencích FDD-LTE (2100/1800/2600 a 800 MHz). Telefon běží na systému Android 6.0 Marshmallow, respektive na V-OS, což je nově představený operační systém tohoto výrobce. Uživatel by měl mít nicméně na výběr, který z nich zvolí. Více informací se můžete dočíst na oficiální stránce e-shopu TomTop.

Předobjednejte si Vernee Apollo X za 5 549 Kč
Kupón pro -$20: LQPVPX20

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat