Nubia Z9 Elite: kovový elegán pro nenáročné uživatele sponzorovaný článek

Nubia Z9 Elite: kovový elegán pro nenáročné uživatele [sponzorovaný článek]
2017-03-01T12:29:11+02:00
• 1. 3. 2017

V e-shopu TomTop.com spadla cena u několika produktů, dnes ale bude řeč o povedeném telefonu značky Nubia a bezdrátových Bluetooth sluchátkách. Model Z9 Elite toho za cenu 5 600 Kč nabídne hodně – například oblíbený procesor Snapdragon nebo kovové šasi v líbivé zlaté barvě. Jaké jsou jeho další parametry?

Telefon je osazen kompaktním 5,2palcovým displejem s Full HD rozlišením (1 920 × 1 080) a mírným postranním 2.5D zaoblením. Na první pohled zaujmou minimální rámečky kolem obrazovky. Pohonnou jednotkou je tady procesor Snapdragon 810, jehož osm jader tiká na frekvenci 2.0 GHz, a nadprůměrná operační paměť LPDDR4 o velikosti 4 GB, která zajistí plynulý přechod mezi aplikacemi a rychlou odezvu.

Na zadní straně telefonu dále najdeme fotoaparát s rozlišením 16 MP, přední kamera disponuje polovičním 8 MP rozlišením. Součástí telefonu je samozřejmě neodnímatelná 2 900 mAh baterie, 64 GB interní paměti a podpora dvou SIM karet. V telefonu běží starší Android 5.0 Lollipop, nicméně těm, jež jej budou využívat třeba jako záložní telefon, by to mělo bohatě postačit. Obchod TomTop.com přidal také slevový kupón, díky němuž ušetříte pět dolarů.

Telefon si můžete objednat zde
Slevový kupón (-$5): LQPNBZ95

A jestliže si libujete v poslechu hudby, v nabídce TomTop.com se mimo jiné objevila bezdrátová sluchátka s mnoha funkcemi. Za cenu málo přes 300 Kč dokážou díky zabudovanému mikrofonu přijímat/zamítat hovory, nebo přepínat písničky skrze tlačítka. Samozřejmostí je 300 mAh baterie a 3,5mm jack pro zařízení bez technologie Bluetooth.

TomTop.com

Sluchátka jsou k dispozici v černé a červené barvě. Velikou výhodou je možnost objednání zboží z anglického skladu, což zaručuje rychlou expedici (součástí ceny není levné poštovné).

Sluchátka objednávejte zde

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat