Lenovo představilo model Vibe B

Lenovo představilo model Vibe B
2017-03-11T08:30:46+02:00
• 11. 3. 2017

Na nejméně náročné uživatele je zaměřena čerstvá mobilní novinka od společnosti Lenovo, která v tichosti oficiálně představila model s názvem Vibe B. Telefon obdržel jen základní výbavu a tomu samozřejmě odpovídá nízká prodejní cena. Čínský výrobce zatím neprozradil, kam všude bude zařízení dodáváno. Každopádně bychom nejprve mohli počítat s rozvíjejícími se trhy.

Přední panel zabírá 4,5palcový displej s rozlišením 854 x 480 pixelů a 2megapixelová kamerka. Hardwarovou stránku zastupuje čtyřjádrový procesor MT6735M od MediaTeku o taktovací frekvenci 1 GHz, 1GB operační paměť RAM a 8GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou až na 32 GB. Konstrukce telefonu měří 132,5 x 66 x 9,9 mm a ručička váhy se zastavila u hranice 144 gramů.

V zadní část získala 5megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED diodu a baterii s kapacitou 2 000 mAh zajišťující výdrž až 7 dnů v pohotovostním režimu. Mezi ostatní prvky výbavy ještě patří systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow, funkce Bluetooth 4.0, FM rádio, WiFi, GPS, A-GPS nebo podpora sítí 4. generace. Konečná prodejní cena po přepočtu vychází na 2 211 Kč bez daně.

Zdroj: gadgets.ndtv.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat