Facebook testuje spodní navigaci

Facebook testuje spodní navigaci
2017-02-12T08:18:00+02:00
• 12. 2. 2017
3

Mobilní aplikace se neustále vyvíjí, zejména pak způsob ovládání. Dosta často je vidět, že se mění umístění hlavních ovládacích prvků. Někteří je nechávají v levém menu, jiní je připíchnou na horní stranu a pak zde máme aktuální trend, který dává navigační prvky na spodní stranu displeje – viz aplikace od Googlu.

Facebook se pouští do testování spodní navigační nabídky v rámci beta verze aplikace pro Android. Novinka se objevuje sporadicky a je do jisté míry matoucí. Sice se na spodní straně displeje objeví dvě záložky (Home, Explore), tak vrchní nabídka zůstává v upravené podobě.

Nejenže tak došlo k ubrání místa pro samotný obsah, ale nyní je navigace roztříštěna do dvou částí. Jedná se ale jen o testování a vše se ještě může změnit. Samozřejmě je otázka, jestli Facebook vyhodnotí novinku jako dobré řešení a vypustí ji do světa.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Další demence a ubrání už tak osekaného místa pro obsah… stále horší. A to nemluvím o tom, že když chci sdílet nějaký příspěvek v rámci facebooku, musím na webovou verzi, protože v aplikaci to nahlásí, že se něco nepovedlo a zůstane to šedé… a když dám Editovat, abych s tím něco zkusil, celá aplikace spadne…

Kulisek Kulich

12. 2. 2017, 13:19

Ideálem by byla možnost si to navolit uživatelem.

Martin Novotný

12. 2. 2017, 8:49

to druhe tlacitko,nema absolutne zadny smysl….. jako celkove,tato aplikace uz me zacina pekne srat,to co je aktualni schovaji do menu aby se stim musel clovek otravovat to hledat a nesmysli ktere jsou stare a nebo me nezajimaji daji tak aby byli videt a nebo se nacitaly sami…. ???? A v neposledni rade ty neuste pady,nejen v bete,ale i v normal verzi….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat