Nové hodinky Misfit Vapor na sledování pohybové aktivity jsou na světě, pyšní se precizní výbavou

Nové hodinky Misfit Vapor na sledování pohybové aktivity jsou na světě, pyšní se precizní výbavou
2017-01-07T09:36:37+02:00
• 7. 1. 2017

Misfit je společnost, vlastněná výrobcem hodinek Fossil, která vyrábí spotřební elektroniku. Na veletrhu CES 2017 v Las Vegas představili chytré hodinky Vapor se zaměřením na sledování sportovních aktivit. Nepřináší nic revolučního, ale překvapují zajímavým designem, jenž je kombinací sportovního a elegantního stylu. Pravděpodobně však nebudou ke koupi v brzké budoucnosti, jejich příchod můžeme očekávat až v druhé polovině tohoto roku.

misfit vapor

Neznámá přesná specifikace systému

Ačkoli není přesně známo, jaký systém přesně budou hodinky mít, ví se alespoň, že to bude Android. Na představení byla verze Androidu uzpůsobená pro kulatý displej velikosti 1,4 “ (popřípadě 1,39 „). Zpoždění prodeje je možné kvůli dodělávání operačního systému pro hodinky. Možná se čeká i na vydání Android Wear 2 a jejich integraci.

Displej je dotykový AMOLED s pomocným ovládáním kovového kolečka okolo ciferníku, stejně jako mají například Samsung Gear S3 nebo nedávno zmiňované NO 1. G3+. Pásek je gumový, jak je typické pro hodinky určené pro měření sportovní aktivity. O plynutý chod hodinek se stará procesor od Qualcommu Snapdragon Wear 2100 o frekvenci 400 MHz, tvořený výrobní technologií o tloušťce 28nm. Interní úložiště bude mít paměť 4 GB.

Přes Misfit Vapor bude možné připojit se k WiFi, o konektivitu s telefonem se postará Bluetooth 4.1 a lokaci zajistí zabudovaná GPS. Kromě toho zde budou senzory jako akcelerometr, gyroskop a výškoměr. Jelikož se jedná o sportovní hodinky, budou vodotěsné.

Předpokládaná cena bude okolo 200 USD, v přepočtu na české koruny kolem 5000.

 

Zdroje: gadgets.ndtv.com, qualcomm.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat