Unikly snímky nových Samsungů, konkrétně modely Galaxy A3, A5 a A7 pro rok 2017

Unikly snímky nových Samsungů, konkrétně modely Galaxy A3, A5 a A7 pro rok 2017
2016-12-09T07:30:54+02:00
• 9. 12. 2016

Tento týden uniklo několik snímků připravovaných telefonů střední třídy Samsung Galaxy řady A pro rok 2017. Jedná se již o třetí připravovanou variantu těchto telefonů. Známe podobu nových smartphonů, přesné specifikace však ještě nebyly zcela potvrzeny. Každopádně se bude jednat o telefony vyšší střední třídy, alespoň svým provedením a cenou.

galaxy-a7-2017

Na trhu přijdou již za měsíc

Neoficiální představení novým modelů proběhlo na začátku prosince a odhaduje se, že do prodeje půjdou již začátkem ledna, popřípadě února. U novinek nečekejme přílišné změny. Modely A3, A5 a A7 se řadí do střední třídy telefonů. Poslední, čili druhá, verze A třídy se pohybuje od pěti do dvanácti tisíc, záleží na přesném modelu. První verze řady A jde pořídit do devíti tisíc korun.

Podle dostupných údajů budou novinky disponovat kovovým tělem a voděodolnou konstrukcí s certifikací IP68, čili bude možné telefon ponořit do vody. Proti proniknutí tekutiny do mobilního telefonu bude sloužit technologie Gore Tex. U nejlepšího modelu A7 se rozroste displej na 5,7 „, předchozí měla 5,5 „.

galaxy-a7-lunch-toranji-copy

Uniklé obrázky jsou těžko čitelné, leč nějaké informace se z nich zjistit dají. Taktéž jsou dostupné informace ze samotného neoficiálního představení, kde bylo zmíněno, že série A bude mít USB-C porty.

Mobilní telefony by měly mít rozdílnou kapacitu baterie, nejlevnější A3  – 3 000 mAh, A5 –  3 300 mAh a nejdražší A7 bude mít 3 500 mAh. O chod telefonů se budou starat procesory Exynos 7880 s 3 GB operační paměti a 32 nebo 64GB interní úložiště, záleží na variantě. Fotoaparát by měl mít 16 MPx a světelnost pouhých 1,9. Nebude chybět ani čtečka otisků prstů.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat