UMi představuje svůj poslední telefon, mění název značky. Rozloučí se velkolepě

UMi představuje svůj poslední telefon, mění název značky. Rozloučí se velkolepě
2016-12-28T12:49:45+02:00
• 28. 12. 2016

Čínský výrobce mobilních telefonů UMi zahájí 4. ledna předprodej nového telefonu s názvem UMi Z. Ten bude poháněn nejnovějším procesorem od Mediateku, Heliem X27.

Představení nové značky hned se dvěma telefony, bohužel skoro totožnými

Už 4. ledna představí společnost UMi poslední mobil nesoucí název UMi a bude se jmenovat UMi Z. Tento model bude prvním na světě, který bude poháněn novým desetijádrovým procesorem od Mediateku s označením Helio X27, o kterém jsme psali v samostatném článku.

Nový přírůstek bude disponovat frekvencí procesoru 2,6 GHz, 4 GB operační paměti a 32 GB interního úložiště. Výkon telefonu by podle testu Antutu měl být více než dostatečný, jelikož UMi Z dosáhlo 116 tisíc bodů. Jak přední tak zadní kamera by měly disponovat fotoaparátem s 13 MPx a senzorem od Samsungu. Displej bude dodán výrobcem Sharp a velikost bude dnes již standardních 5,5″. Baterie bude mít poměrně velikou kapacitu 3780 mAh a jejím výrobcem bude Sony. Cena modelu se vyšplhala na necelých 280 USD, čili 7200 Kč.

Dalším modelem by měl být Z PRO, který už bude vydán pod novým názvem společnosti UMIDIGI. Bude mít zcela totožný hardware, akorát nabídne dva totožné zadní fotoaparáty od Samsungu s 13 MPx. Cena bude pravděpodobně o něco vyšší.

Zdroje: umidigi.com, community.umidigi.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat