Chytré hodinky NO.1 G3+ oslní svým designem, jsou ovládané rotujícím kolečkem sponzorovaný článek

Chytré hodinky NO.1 G3+ oslní svým designem, jsou ovládané rotujícím kolečkem [sponzorovaný článek]
2016-12-30T10:30:15+02:00
• 30. 12. 2016
2

Čínský výrobce chytrých zařízení představil nové hodinky s názvem NO.1 G3+, které vynikají svým designem a zajímavým způsobem ovládání. Hodinky jsou totiž řízeny pomocí otáčivého kolečka kolem ciferníku. Díky němu se posouváte po jednotlivých položkách aplikací. Stejné ovládání mají i chytré hodinky od Samsungu Gear S3, ty jsou několikanásobně dražší.

Elegantní provedení za nízkou cenu

Výrobce se rozhodl upravit svůj model G3, představené začátkem letošního roku. Jejich vylepšený bráška bude mít podobné parametry, avšak mírně se mění vzezření a ovládání. To je nyní možné jak skrze dotykový 1,3″ displej, tak pomocí kolečka hodinek, které svým otáčením mění zvolené položky na displeji.

Systém je opět proprietární a je možné ho spárovat s mobilním telefonem přes Bluetooth. Podporovaný je jak Android, tak iOS. Hodinky podporují rychlonabíjení, jsou voděodolné, měří spánek i pohybovou aktivitu. Mají vylepšený snímač tepové frekvence. Navíc jsou lehké a elegantní. Ke koupi budou dvě barevné varianty: stříbrná a tmavě černá.

Dále mají standardní funkce chytrých hodinek, jako jsou notifikace, měnitelné grafické zobrazení ciferníku, vzdálené ovládání kamery na telefonu, reproduktor na přehrávání hudby a mikrofon pro funkci hovorů. Kromě toho mají i tvrzené přední sklo, které obsahuje safír. Přední část je ocelová, pásek je gumový. Ciferník má na výšku 53 mm a na šířku 44 mm. Tlusté jsou pouhých 11 mm.

Hodinky by se do prodeje měly dostat začátkem roku. Cenově by se měly pohybovat v podobné relaci, jako jejich předchůdce, čili kolem 60 amerických dolarů, v přepočtu kolem 1500 Kč. Původní verzi je možné u českých prodejců zakoupit od necelých 2800 Kč, ze zahraničních e-shopů je cena výrazně nižší.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

avenged avenged

30. 12. 2016, 11:57

Proprietární systém je zlo. Dobrý tak na notifikace, jinak aplikace je bída s nouzí, stabilita taky nic moc.

Karel Čapka

VIP 30. 12. 2016, 15:31

S tou stabilitou s vámi v žádném případě nesouhlasím. zatím jsem zaznamenal, že jsou stabilnější, než otevřené systémy, leč s tou využitelností máte naprostou pravdu

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat