LeEco plánuje model Le X850

LeEco plánuje model Le X850
2016-11-07T15:48:09+02:00
• 7. 11. 2016

Databáze čínského telekomunikačního úřadu TENAA získala nový zápis k telefonu, který společnost LeEco může odhalit v následujících týdnech. Novinka se prozatím skrývá jen pod kódovým označením Le X850 a půjde o zařízení s nadprůměrně výkonnou výbavou, čímž zapadne mezi modely z vyšší třídy. Čínský výrobce by jej mohl dostat i mimo domácí trh, protože nejen ve Spojených státech chtějí získat nové zákazníky.

leeco-le-x850

Zveřejněný výpis počítá s 5,7palcovým QHD displejem, jemuž dodá výkon čtyřjádrový procesor Snapdragon 821 od Qualcommu o taktovací frekvenci 2,3 GHz, grafický čip Adreno 530 a také 4GB operační paměť RAM. Případní majitelé dostanou k využití 64GB úložiště. Konstrukce má z profilu tloušťku 7,99 mm, přičemž hmotnost udávají 185 gramů. Celkovou výdrž zajistí baterie s kapacitou 3 900 mAh.

Přední panel ještě doplní 16megapixelová kamerka na populární selfie snímky, kdežto záda ponesou dva 13megapixelové senzory fotoaparátu, duální LED diodu pro přisvětlení snímků a snímač otisků prstů. Z barevných variant bude k dispozici stříbrné nebo zlaté provedení. Prodejní cena ani datum oficiálního představení není v současné době známa. Ovšem firma bude určitě chtít stihnout předvánoční období.

Zdroj: pc-tablet.co.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat