HTC 11 a HTC Bolt v přípravě

HTC 11 a HTC Bolt v přípravě
2016-11-04T17:52:51+02:00
• 4. 11. 2016
1

Poslední představené novinky od HTC se nesetkaly s nijak kladným ohlasem. U nich se snaží výrobce lákat na design, přičemž specifikace nejsou vůbec současné. Bohužel tomu neodpovídá cena. Avšak v dohledné době by HTC mohlo zaujmout jinými smartphony.

htc-bolt-mini-10

HTC Bolt

Jako první by se měl světu ukázat model HTC Bolt, který bude uveden pravděpodobně v USA 11. listopadu. Bohužel nevíme, jestli se dostane do Evropy, případně pod jakým názvem. Bude se jednat o větší model než HTC 10, nabídne totiž 5,5palcový displej s rozlišením 1440 x 2560 pixelů. O energii se postará baterie s kapacitou 3200 mAh. Přední foťák nabídne 8 MPx a zadní pak 16 MPx.

lek

Mezi dalšími vlastnostmi najdeme například certifikaci IP57, díky čemuž mu nebude vadit voda při používání. Zajímavostí ale může být fakt, že zde najdeme jen jeden konektor USB C. Ano, i tento smartphone bude bez konektoru pro sluchátka – 3.5mm jack proste chybí. Naštěstí již v balení budou špuntová sluchátka s USB C.

htc-bolt-leak-720x720

HTC 11

Také se dozvídáme o dalším top modelu, který se bude jmenovat HTC 11. Ten bude uveden někdy na začátku příštího roku. Spekulace zatím naznačují použití 5,5palcového displeje s rozlišením 1440 x 2560 pixelů. Údajně se dá očekávat zakřivený zobrazovací panel. Zadní strana ponese 12MPx senzor a přední pak 8MPx.

Více informací není známo, ale obě chystané novinky si mohou být dosti podobné, aspoň v některých ohledech. Pravděpodobně i HTC 11 nabídne certifikaci IP57 a absenci 3.5mm jacku pro sluchátka. Ještě si budeme muset počkat na další úniky a informace. Do představení je ještě dost času.

Zdroje: phonearena.com, phonearena.com, phonearena.com, phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

V minulosti jsem HTC několikrát koupil. Bez jacku už nekoupím ani náhodou!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat