Hill Climb Racing 2 – pokračování bláznivého zdolávání hor v autě

Hill Climb Racing 2 – pokračování bláznivého zdolávání hor v autě
2016-11-11T07:45:26+02:00
• 11. 11. 2016
3

Hill Climb Racing, to je jméno, které zná velmi mnoho hráčů. Jedná se totiž o velmi zábavnou hru, kde se stanete řidičem autíčka, ve kterém budete překonávat všemožné kopce a hory. Populární hra si získala tolik fanoušků, že se vývojáři rozhodli pro vydání následovníka s číselným označením 2.

V této hře na vás čeká mnoho hodin zábavy, aniž byste se začali nudit. Stanete se totiž opět řidičem auta a úkol je stejný jako v první verzi hry. Je to překonat hory s nejlepším možným časem. Při hraní si však musíte dávat pozor nejen na dlouhé skoky, ale i na aktuální zůstatek vašeho paliva v nádrži. Pokud vám palivo dojde, pak hra končí a danou úroveň jste nedokončili. Asi tou nejzajímavější a nejlepší novinkou je přítomnost multiplayeru.

screenshot-1

Díky podpoře více hráčů můžete soupeřit například se svými přáteli a zkusit si, jak být lepší než vaši kamarádi. Na každé trati čeká spousta mincí, ty jsou potřeba pro vylepšování vašeho auta. Své skoky můžete regulovat i pomocí ukazatele rychlosti, který snažení značně ulehčuje. Za každé dokončené úrovně získáte navíc i nějaký dárek jako odměnu.

screenshot

Hill Climb Racing 2 je ke stažení pro operační systém Android a iOS. Stahovat můžete zdarma. Prozatím si však budete muset počkat na uvolnění hry v České republice.

logo-app Hill Climb Racing 2 Fingersoft Zdarma ANDROID logo-app Hill Climb Racing 2 Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Martin Pavlásek

11. 11. 2016, 20:19

není v ČR dostupné

není dostupné v ČR

Martin Soukup

11. 11. 2016, 6:22

Nemáte tam obrázek k jiné hře?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat