dbrand – prémiové skiny pro vaše zařízení

dbrand – prémiové skiny pro vaše zařízení
2016-11-26T11:06:23+02:00
• 26. 11. 2016
7

Nedávno na naší facebookové stránce probíhala anketa, zda svoje zařízení chráníte některým z ochranných prvků, například obalem či tvrzeným sklem. Pokud se však bojíte „jen“ menších oděrek a obal se vám zdá zbytečně masivní, můžete zkusit třeba skiny od značky dbrand.

dsc_8254a

V tomto odvětví má dbrand poměrně silné postavení, protože nabízí prémiové produkty za velice zajímavou cenu. Jediným konkurentem může být značka Slickwraps. Na oficiálním webu firmy navíc nenajdete jen skiny na smartphony, ale také na tablety, notebooky, nebo konzole. Cena se samozřejmě liší v závislosti na modelech a na počtu částí skinu – obecně je na výběr zadní část, rámečky a boční část (záleží na zařízení).

V případě dbrandu se nemusíte obávat drahé dopravy, v rámci celosvětového poštovného je nastavena cena 3,95 dolarů (zhruba 100 Kč). Bát se můžete začít až během lepení, protože je to mnohdy hra na nervy.

Udělal jsem si radost

Osobně jsem čekal na naskladnění skinu White Marble, jenž připomíná bílý mramor a působí minimalisticky. Objednávku jsem odeslal 9. listopadu a díky 30% slevě jsem za poštu a nálepku na zadní stranu platil v přepočtu 280 Kč. Ačkoliv firma dbrand sídlí v kanadském Torontu, zásilka v pořádku dorazila za pouhých osm dní.

Dbrand

V další fázi začíná hra na nervy. Pro nalepení skinu doporučuji fůru času, rozhodně se neukvapujte a všechny hrany kontrolujte hned několikrát. Také mohu doporučit povedené návody k nalepení na jednotlivá zařízení, které jsou k dispozici na YouTube. Ale pozor, aplikace nálepky není zdaleka tak jednoduchá, jak předvádí paní ve videu.

Hodně potěšujícím zjištěním byla přítomnost Nexus loga hned v několika barevných variantách. Nutno podotknout, že právě nalepování nápisu Nexus je úplně to nejhorší, zvláště pokud máte větší ruce.

Stojí to za to?

Rozhodně. Dbrand jsou profesionálové a svoje postavení si rozhodně zaslouží. Navzdory všem těmto zážitkům musím říct, že skin působí na mém Nexusu 6P velice prémiově a koupi rozhodně nelituji.

Dbrand

V současnosti společnost nabízí skiny na přesně devadesát osm zařízení a jejich portfolio se postupně rozrůstá. Za zmínku stojí i jejich marketingové oddělení, které je v případě jakéhokoliv problému plně k dispozici.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Marek Pospíšil

Student, jenž odmala tíhne k fotografii, autům a technologiím obecně. Minimalista a all black ninja. #iPhone7

Komentáře

po návštěvě stránek jsem zjistil,že se nemusím bát lepení ani třesení rukou protože skiny jsou sice možná „prémiové“ ale vyrábí je opravdu pouze na 3 značky telefonů takže je to všechno mnoho povyku pro nic😃

To je teda článek, chápal bych ho jako nepovedenou reklamu, ale to by v něm musel být odkaz na stránky výrobce a popis produktu.

Marek Pospíšil

27. 11. 2016, 10:43

O reklamu se vážně nejedná, sponzorované články jsou označovány. Jedná se jen o doporučení na základě dobrých zkušeností :).

Brzoo o nich někdo v ČR píše :D , už mam za 3 roky 3. nexus tel a 2. tablet a mam folie od nich. Vy jste snad nelepili nápis podle návodu s podkladem od fólií? Jinak nechápu jak jste to mohli lepit prsty.

Marek Pospíšil

26. 11. 2016, 15:36

Já už jich taky pár měl, každopádně jsem neměl možnost napsat o nich něco více :).

Nápis jsem samozřejmě lepil podle videa, ale některé části (zejména x), je tak miniaturní, že to bylo fakt na dlouho.

určitě by neuškodil odkaz na firmy

Marek Pospíšil

26. 11. 2016, 12:15

Dbrand.com

Do neděle probíhá 30% sleva na vše.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat