Vivo Y67 – průměr zaměřený na selfie

Vivo Y67 – průměr zaměřený na selfie
2016-10-30T09:53:20+02:00
• 30. 10. 2016
1

Čerstvá mobilní novinka s označení Y67 od společnosti Vivo byla odtajněna. Telefon je zaměřen hlavně na milovníky selfie snímků, což také potvrzuje lepší senzor fotoaparátu vpředu oproti tomu, který byl dosazen do zadní části. Čínský výrobce by chtěl konkurovat vybraným modelům od Xiaomi, které pohání procesory od Qualcommu a můžou tak být rozhodujícím faktorem pro některé uživatele.

Vivo Y67

Nový Vivo Y67 obdržel 5,5palcový IPS LCD displej jen s neoslňujícím HD rozlišením. Uvnitř běží osmijádrový procesor MT6750 od MediaTeku, kterému pomáhají 4 GB operační paměti RAM po boku 32GB úložiště. To navíc rozšíříte až o dalších 128 GB po vložení paměťové microSD karty, pokud dokážete oželet druhý slot na SIM kartu. Celkovou výdrž telefonu dodává baterie s konečnou kapacitou 3 000 mAh.

Zatímco přední panel zabírá 16megapixelová kamerka, tak vzadu naleznete 13megapixelový fotoaparát a přisvětlovací LED diodu. Snímač otisků prstů ukrývá přední hardwarové tlačítko. Rychlé datové přenosy zajistí podpora sítí 4. generace (cat. 6). K dispozici bude na výběr ze dvou barevných variant – zlaté a růžové zlato. Nakonec zbývá udat prodejní cenu, která je 1 798 jüanů (tj. cca 6 569 Kč bez daně).

vivo-y67-1

Zdroj: gsmdome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Karel Čapka

VIP 30. 10. 2016, 11:53

A nejaka hodnota v benchamrku asi jeste neni, coz?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat