Twitter si pro své uživatele připravil funkci „Moments“

Twitter si pro své uživatele připravil funkci „Moments“
2016-10-01T08:37:32+02:00
• 1. 10. 2016

Sociální síť Twitter si pro své uživatele připravila během Letních olympijských her v Riu vskutku zajímavou funkci, díky které bylo možné sledovat veškeré zajímavé momenty právě z LOH 2016. Jedná se o funkci pod názvem „Moments“, a byla zveřejněná ještě před samotným zahájením olympijských her.

Jedná se vlastně o možnost, díky které mohli uživatelé sledovat různé momenty z LOH 2016, a to prostřednictvím oficiální aplikace Twitter. Nové „fičury“ se dočkaly všechny dosavadní platformy – iOS, Android a Windows Phone (Mobile).

Moments

Nyní mají uživatelé možnost sledovat konkrétní okamžiky svého oblíbeného followera, který bude v průběhu svého působení na sociální síti přidávat tweety. Takže ty nejlepší a nejzajímavější okamžiky, které se vašemu sledujícímu stanou, se zobrazí ve vaší časové ose. Pokud prošvihnete několik jeho tweetů, který jste chtěli vidět, můžete se k němu v rámci funkce „Moments“ vrátit i v průběhu příštího dne.

K samotné funkci se bylo možné dostat díky kartě, která se nacházela na hlavní ovládací liště celé aplikace, tedy v její spodní části. Nyní je vše tak trochu jinak. Společnost se totiž rozhodla, že zajímavé momenty budou moct vytvářet všichni aktuální uživatelé Twitteru. Jestliže chcete vytvořit tzv. moment, přejděte na zeď svého profilu a klikněte na tlačítko „create a moment“ (ve volném překladu „vytvořit moment“). Po kliknutí na ono tlačítko budete mít možnost svým sledujícím připravit sérii zajímavých tweetů, a to včetně fotografií.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat