Chrome Canary v Obchodě Play

Chrome Canary v Obchodě Play
2016-10-18T19:46:12+02:00
• 18. 10. 2016

Google do Obchodu Play umístil v posledních letech rovnou tři verze svého prohlížeče Chrome. Pokud si nepotrpíte na stabilní verzi, můžete sáhnout po Chrome Beta. U této varianty se často objeví téměř finální funkce, které potřebují dotestovat. Pak je tu ještě možnost Chrome Dev, kde se objevují spíše rozpracované možnosti a funkce, které se následně dostanou do bety.

Chrome Canary

Nyní nás ale Google překvapil již čtvrtou verzí svého mobilního prohlížeče. Konkrétně se jedná o Chrome Canary, kde je rovnou v názvu napsáno slovíčko „nestabilní“. Zde tedy nelze počítat se stoprocentní funkčností. Novinka je určena spíše pro vývojáře a milovníky experimentálních funkcí. Může se také stát, že možnosti uvolněné do Chrome Canary se nikdy nedostanou do finální verze.

  • Experimentální verze – Toto vydání zatím nebylo otestováno. Občas může být nestabilní nebo zcela přestat fungovat. Je doporučeno pouze pro vývojáře a pokročilé uživatele.
  • Časté aktualizace – Aktualizace mohou být vydávány až sedmkrát týdně a spotřebovat 100 MB dat. Dávejte pozor na aktualizace aplikací přes mobilní datové připojení.
  • Okamžitá zpětná vazba – Nejlepší způsob, jak prohlížeč Chrome pro Android pomoci vylepšit. Chcete-li odeslat zpětnou vazbu, v nabídce klikněte na Nápověda a zpětná vazba.
logo-app Chrome Canary (nestabilní) Google Inc. Zdarma ANDROID

Je vidět, že se Google chce více zaměřit na prohlížení webových stránek. Otázka je, jestli čtyři verze prohlížeče Chrome napomohou například v optimalizaci.

Zdroj: apkmirror.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat