Withings Steel HR – analogové hodinky se senzorem srdečního tepu a dlouhou výdrží

Withings Steel HR – analogové hodinky se senzorem srdečního tepu a dlouhou výdrží
2016-09-02T10:00:36+02:00
• 2. 9. 2016

Není tomu tak dlouho, co byla společnost Withings odkoupena finskou Nokií. Nyní byl na veletrhu IFA představen další produkt této firmy, hodinky Withings Steel HR. Již tradičně se jedná o klasické hodinky s kulatým analogovým ciferníkem a mechanickými ručičkami. V tomto případě zde však navíc nalezneme senzor srdečního tepu a pod ručičkami se také nachází kruhový displej pro notifikace.

Hodinky oproti konkurenci lákají především na klasický elegantní design a dlouhou výdrž baterie. V porovnání s „hloupými“ hodinkami je sice 25 dnů hodně málo, ale vezmeme-li v úvahu, že drtivá většina dnešních chytrých hodinek vyžaduje nabíječku skoro stejně tak často, jako smartphony, pak je 25denní výdrž velice dobrá.

STEEL_HR_APP-3 STEEL_HR_KEY_VISUAL-3

Do prodeje se dostanou v říjnu za cenu začínající na 179 dolarech, což je v přepočtu přibližně 4 350 korun. Jsou tedy o něco dražší, než předchozí modely, ale nabízejí toho o to více. Opět zde máme kromě ručiček ukazujících čas také ukazatel denního pokroku ve fyzické aktivitě, navíc pak zákazníci získají senzor srdeční aktivity a displej, na nějž lze promítnout notifikace z telefonu, nebo data přímo z hodinek (počet ušlých kroků a podobně). Na boku je tlačítko, které slouží pro jednoduchou navigaci. Při jeho otáčení se na displeji postupně střídají informace o spálených kaloriích, ušlé vzdálenosti, době spánku a samozřejmě zmeškaných hovorech nebo nových SMS zprávách.

STEEL_HR_KEY_VISUAL_4 STEEL_HR_RANGE-3

Withings nejsou hodinky vhodné pro zapálené geeky, ale spíše pro konzervativnější jedince, kteří chtějí jít s dobou, ale nechtějí opouštět design klasických hodinek, na které byli doposud zvyklí. Pokud tedy hledáte takové hodinky a nevadí vám absence dotykového displeje, GPS nebo vzdáleného ovládání hudby v telefonu, pak jsou Withings Steel HR vhodným kandidátem.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat