Velké slevy mobilů Ulefone sponzorovaný článek

Velké slevy mobilů Ulefone [sponzorovaný článek]
2016-09-03T17:04:22+02:00
• 3. 9. 2016

Čínský obchod igogo.es má velikou slevu na mobilní telefony značky Ulefone. Na vybraných čtyřech modelech ušetříte dohromady 152 euro, což v přepočtu činí čtyři tisíce korun českých. Ve slevě se nachází zajímavé modely jako Ulefone Future, Metal, Power či Vienna.

logo-igogo

A jaké slevy to na nás čekají?

Ulefone Future: výkonný telefon s 8 jádrovým procesorem, taktovaným na 2 GHz s Androidem 6. Výbavu doplňuje 4 GB operační paměti, 16MPX fotoaparát a 3 000mAh baterie (sleva z 214 na 181 eur).

Ulefone Metal: mobil nižší střední třídy s 3 GB RAM, osmijádrovým procesorem taktovaným na 1,5 GHz s 8MPx fototaparátem a Androidem 6; vhodnější pro moderní běžné uživatele (sleva ze 102 na 95 eur)

Ulefone Vienna: výkonný smartphone nabízející 3 GB RAM, 13MPX fotoaparát, Hi-Fi, Android 5.1 a gorillas Glass (sleva z 214 na 120 eur)

Ulefone Power: mobil s obrovskou baterií 6050 mAh, 3 GB RAM, Androidem 6 a 64 bitovým osmijádrem (sleva ze 140 na 124 eur)

igogoulefone

Web prodejce elektroniky je kompletně ve španělštině, avšak nemusíte se bát, že byste něčemu neporozuměli. Struktura webu a objednávání výrobků je stejná jako na jiných webech. Navíc poštovné je zdarma. Jelikož doména obchodu je s příponou .es (Španělsko), mohlo by nakupujícího napadnout, že zboží bude zasláno z evropského skladu a vyhne se tak nepříjemnému placení daně, popřípadě cla.

Bohužel tomu tak není, čínský prodejce posílá zboží normálně z Číny a španělským webem se chce přiblížit lidem ve Španělsku a Jižní Americe, kde se v některých zemích mluví španělsky.

igogoule

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat