Samsung Galaxy A7 (2017) objeven v GFXBench

Samsung Galaxy A7 (2017) objeven v GFXBench
2016-09-13T07:50:34+02:00
• 13. 9. 2016

Dalším testem v grafickém benchmarku GFXBench úspěšně prošel model Galaxy A7 v chystané generaci pro rok 2017. V žádném případně nejde pochybovat o jeho existenci, protože společnost Samsung si zakládá na pravidelném obměňováním starších telefonů ve svém portfoliu. Zařízení nese kódové označení SM-A720x a jihokorejský výrobce se pochopitelně neubránil úniku nejdůležitějších specifikací.

samsung-logo-door-offices

Samsung Galaxy A7 (2017) dorazí s 5,5palcovým Full HD displejem, pod nímž poběží osmijádrový procesor o taktovací frekvenci 1,8 GHz, grafický čip Mali-T830 a 3GB operační paměť RAM. Uživatelé dostanou z 32GB úložiště k využití stále použitelných 24 GB. Největším vylepšením asi projde přední kamerka na populární selfie snímky, kde dojde k navýšení o úctyhodných 11 megapixelů z původních 5 megapixelů.

Seznam specifikací podtrhuje zadní 16megapixelový fotoaparát a systém Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow, který určitě překryje známá nadstavba TouchWiz. Datum oficiálního odhalení není v současné době znám, ale lze počítat s tím, že Samsung bude chtít stihnout předvánoční nákupy nebo alespoň konec roku. Prodejní cena by se mohla například na našem trhu pohybovat okolo 13 až 14 tisíc korun.

galaxy-a7-2017

Zdroj: priceraja.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat