Aktualizace Google Fotek přináší jednoduché sdílení

Aktualizace Google Fotek přináší jednoduché sdílení
2016-09-20T07:50:13+02:00
• 20. 9. 2016

Google Fotky poslední dobou jsou opravdu velmi často aktualizovanou aplikací Googlu. V posledních pár měsících se vývojáři snaží přesvědčit uživatele, že jejich aplikace dokáže plně nahradit jakoukoliv jinou službu. Před časem jsem pak zmiňoval jakési rychlejší sídlení skrze SMS nebo email. Předpoklady se potvrdily a nyní tedy můžete sdílet odkazy na alba pomocí jednoduché SMS nebo emailové zprávy.

google-photos

Pro mnoho uživatelů je velmi důležité dostat své fotografie do povědomí svého okolí. V podstatě nezáleží na tom, jak přesně se k danému člověku data, v tomto případě fotografie, dostanou. Je však důležitá rychlost a jednoduchost. Samozřejmě stále můžete zvolit standardní metody sdílení, kdy můžete zvolit různé metody – sdílení alba pro skupinu lidí či jednoho člověka.

Jedná se o poměrně zásadní změnu, s níž se nějaký ten pátek počítá. Tím však nové funkce nekončí. Google též začal testovat nově automatickou tvorbu. Krásným příklad je krátké, automaticky vygenerované, video. Ukazuje například jak jste prožili svou dovolenou nebo jak váš potomek roste.

V podstatě toto jsou dvě hlavní novinky v aplikaci. Pár minoritních změn jako vždy proběhlo, ale nejedná se o nic významného – oprav chyb a vylepšení výkonu. Nová metoda sdílení však roztrhla pytel s diskuzemi ohledně rychlého sdílení. Zda je například opravdu užitečné využít SMS zprávy ke sdílení odkazu.

Zdroje: androidcentral.com, techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat