CoWatch – nové hodinky s asistentkou Alexa od Amazonu

CoWatch – nové hodinky s asistentkou Alexa od Amazonu
2016-09-26T12:15:37+02:00
• 26. 9. 2016

Pokud jste někdy slyšeli o chytrém doplňku do domácnosti s názvem Echo, za kterým mimochodem stojí společnost Amazon, tak byste určitě neměli přehlédnout nové hodinky. Firma iMCO se dohodla právě s Amazonem na podmínkách využití hlasové asistentky Alexa a nasadila je do chytrých hodinek CoWatch. Ty jsou navíc silně propagovány samotným dodavatelem asistentky, čímž zvyšuje šance na to, jak se dostat do většího povědomí.

cowatch-3 cowatch-1

Tělo hodinek je vyrobeno z nerezové oceli a na zápěstí zaujme mohutným dojmem. V přední části zaujímá místo Super AMOLED displej s rozlišením 400 x 400 pixelů. Uvnitř běží dvoujádrový procesor od neupřesněného dodavatele, 1GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 8 GB. Ačkoliv výrobce neprozradil příliš mnoho informací, tak u baterie udává životnost 32 hodin na jedno nabití.

Mezi ostatní specifikace patří klasické funkce, jako je Bluetooth, WiFi, snímač srdeční frekvence, podpora aplikací třetích stran nebo kompatibilita s Android a iOS zařízeními. Softwarovou stránku zaštiťuje Cronologics OS podobající se Androidu Lollipop. Hodinky je pochopitelně možné získat v různých variantách. Závěrem se hodí zmínit nejnižší prodejní cenu, která byla stanovena na 279 dolarů (tj. cca 6 716 Kč).

cowatch-2 cowatch-4

Zdroje: engadget.com, amazon.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat