Nové chytré hodinky AMAZFIT od Huami

Nové chytré hodinky AMAZFIT od Huami
2016-08-31T07:10:33+02:00
• 31. 8. 2016
1

Možná jste si již všimli, že jedna z velmi rychle vzrůstajících firem, jejíž název je Xiaomi, nemá své vlastní chytré hodinky. Ačkoliv ve svém portfóliu má chytré telefony, tablety, náramky, osvětlení a mnoho dalšího. Jak je tedy možné, že takto velká společnost s obrovským počtem zařízení, nemá vlastní chytré hodinky? Odpověď je jednoduchá. O jejich výrobu a produkci se postará dceřiná společnost Huami.

Amazfit-Watch-smartwatch_1

Už v první čtvrtině letošního roku výrobce sliboval příchod chytrých hodinek. Měly být představeny hned následující čtvrtletí, což se zřejmě nestalo. Až nyní se tedy vytasilo Huami s hodinkami, jejichž název zní AMAZFIT. Už na první pohled se pak může zdá, že hodinky byly navrženy pro sportovní užití. To nelze vyvrátit. Nicméně pojďme se společně podívat na specifikace, jež odhalí silné i slabé stránky.

Displej o 1,34 palcích má slušné rozlišení 300 x 300 pixelů. Je obepnut keramickým rámečkem, tudíž odolnost proti škrábancům by měla být zaručena. Trochu však zamrzí spodní část s useknutou hranou. Potěšit naopak má možnost vyměnit si pásek za jakýkoliv jiný, pokud vám tedy nesedí guma jako materiál, nebude problém vyměnit ji například za kůži. Pod pouzdrem pak tepe 1,2 GHz SoC s jedním jádrem.

K dispozici pak bude operační paměť o kapacitě 512 MB, 4GB úložiště, 200mAh baterie a měřičem tepu. Velkým plusem může být certifikace IP67, díky čemuž jsou hodinky chráněny pro vodě a prachu. Výrobce pak chválí GPS modul vyrobený za pomoci 28nm technologie. Nakonec lze snad jen zmínit, že dle oficiálních zpráv mohou hodinky vydržet až 11 dní při obyčejném nošení a nízké interakci s uživatelem nebo 35 hodin při náročném používání. Průměrná výdrž pak má činit 5 dnů.

Na další snímky hodinek se můžete podívat níže.

Amazfit-Watch-smartwatch_1 Amazfit-Watch-smartwatch_11 Amazfit-Watch-smartwatch_12 Amazfit-Watch-smartwatch_13 Amazfit-Watch-smartwatch_14 Amazfit-Watch-smartwatch_15 Amazfit-Watch-smartwatch_2 Amazfit-Watch-smartwatch_3 Amazfit-Watch-smartwatch_4 Amazfit-Watch-smartwatch_5 Amazfit-Watch-smartwatch_6 Amazfit-Watch-smartwatch_7

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Petr Hošek

31. 8. 2016, 7:51

A kdy se začnou prodávat a hlavně za kolik to už nikdo nenapíše… D.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat