Apple v následujících několika letech představí nové nositelné zařízení

Apple v následujících několika letech představí nové nositelné zařízení
2016-08-15T07:55:34+02:00
• 15. 8. 2016

Podle nejnovějších spekulací, šířících se takřka po celém internetu, se americká společnost Apple rozhodla pracovat na novém nositelném zařízení. Zahraniční zdroje uvádí, že bychom se v průběhu několika nadcházejících let mohli dočkat tzv. „non-watch“ hodinek. Zařízení nabídne daleko smysluplnější pohled na zdraví samotných uživatelů.

Podle zahraničního server Economic Daily News se cupertinská společnost chystá představit zcela nové zařízení, které by mělo být vytvořené z několikaletého vývoje Applu, a mělo by tak pomoct uživatelům se zdravím. Tyto „hodinky“ se zaměřují především na zdravý životní styl, tudíž je více než jasné, že se zde dočkáme technologií pro měření srdečního tepu, krevního cukru a další.

Apple Watch

Displej s technologií 3D Touch

Informace též potvrzují dotykový displej, který by měl být vybaven nejnovější a nejmodernější technologií 3D Touch. U nového „non-watch“ zařízení bude hrát 3D Touch klíčovou roli. Ta byla vyvinuta v průběhu posledních dvou let v rámci speciálního projektu.

Z ekonomického hlediska by se jednalo pro firmu z Cupertina o velmi dobrý krok, neboť trh s fitness náramky a oblečením čím dál rychleji roste. Lidé doslova milují sbírání informací o svých životních funkcí, tudíž nikoho zřejmě nepřekvapí, že se na rozvíjejícím trhu chce angažovat také Apple.

Zdroj: techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat