LeEco plánuje telefon se Snapdragonem 823

LeEco plánuje telefon se Snapdragonem 823
2016-07-02T16:40:17+02:00
• 2. 7. 2016

Společnost LeTV známá v mobilním světě ještě pod značkou LeEco chce výrobcům chytrých telefonů zase vypálit rybník s dalším procesorem od Qualcommu. Čínský výrobce získal na začátku tohoto roku prvenství v nasazení čipové sady Snapdragon 820 a vypadá to, že model Le Max Pro dostane v následujících týdnech nástupce, který jako první obdrží chystaný procesor Snapdragon 823 (také označován 821).

LeEco logo

Zmiňované zařízení s označením LEX720 se nevyhnulo benchmarku AnTuTu, kde po sobě zanechal důležité stopy. V přední části asi zaujme místo Full HD displej a pod ním poběží vylepšená verze Snapdragonu 820 – nový Snapdragon 821/823. Ten může potěšit vyšší taktovací frekvencí a výkonnějším grafickým čipem. Jedna z verzí nabídne 4GB operační paměť RAM, zatímco vyšší varianta by mohla přesáhnout hranici 6 GB.

Následně uživatelská paměť pojme minimálně 32 GB dat. Mezi ostatní seznam specifikací lze zařadit 16megapixelový fotoaparát, 8megapixelovou kamerku a operační systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Získané skóre ve výši 154 272 bodů jasně vypovídá o tom, že po stránce výkonu přeskočí současně dostupné telefony v portfoliu výrobce. Nejpozději v příštím měsíci zjistíme bližší informace k této novince.

LEC720

Zdroj: gadgetarena.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat